fbpx
Футбол

«Подзвонять зі збірної – про щось домовимося», – Воронін

Форвард московського «Динамо» та екс-форвард збірної України, як виявилося, незабаром має всі шанси позбутися приставки «екс».

Раніше Михайло Фоменко заявив, що тренерський штаб збірної починає збирати дані щодо Вороніна.

Форвард «Динамо» поділився думкою про збірну України і про суперника по плей-офф-збірної Франції. Зокрема, Воронін прокоментував, наскільки змінилися команди за півтора року, що минули після матчу Україна – Франція на ЄВРО -2012.

«Змінилися, і пристойно – термін-то чималий», – заявив українець.

У збірної України з’явився новий головний тренер, а також підросли деякі молоді гравці, які встигли зігратися в новому складі.

Щодо Франції, додав Андрій, то у «триколірних» була не найпростіша відбіркова група. Адже боротися зі збірною Іспанії – це неможливе завдання майже для будь збірної. Незважаючи на це, стверджує Воронін, збірна Франції назавжди залишиться представником великої футбольної країни, в першу чергу, завдяки унікальному підбору футболістів.

Воронін нагадав, що зараз більшість французів виступає у провідних чемпіонатах і клубах Європи. Крім того, завдання перед збірною Франції, впевнений Воронін, зараз стоять чіткі: потрапити на чемпіонат світу в Бразилії і спробувати виграти мундіаль.

«Думаю, що збірних з такими традиціями й амбіціями – 5-6 в усьому світі», – підкреслив форвард.

Нагадаємо, раніше Воронін заявив, що немає приводу для розмов про українську збірну, так як йому ніхто не дзвонив. Форвард «Динамо» прокоментував недавню заяву Фоменка та «можливий дзвінок» зі збірної.

«Поки я можу сказати лише одне: ні з ким з тренерів збірної України не спілкувався. Але якщо головний тренер або хто-небудь з його помічників вийде на зв’язок, то, звичайно ж, ми поговоримо. І, думаю, про щось домовимося», – підсумував Воронін.

За матеріалами: sport-express.ua

Читайте також: