fbpx
Шоу-бізнес

Музиканти Metallica вважають себе фанатами Джастіна Бібера

В інтерв’ю журналу Q учасники групи Metallica назвали себе шанувальниками американського співака Джастіна Бібера. Таку відповідь музиканти дали на прохання прокоментувати бекстейдж-відео Бібера, викладене на YouTube 15 жовтня. У короткому відеоролику юний кумир всіх дівчат планети наспівує мелодію відомої пісні Metallica Fade to Black.
 
Фронтмен групи Джеймс Хетфілд, не хвилини не роздумуючи, заявив: «Белібери чи ми ? Так!». Уточнимо, Беліберами себе називають фанати Джастіна Бібера, це слово утворено від прізвища співака Bieber і слова believer («віруючий»).
 
Бас-гітарист Рон Макгоуни додав, що буде залишатися белібером доти, поки Джастін Бібер «тримається осторонь від неприємностей».
 
До думки своїх колег приєднався і барабанщик Ларс Ульріх: «Хіба можливо відчувати до нього повагу, не будучи белібером? Мені здається, цей малюк насправді дуже талановитий. Очевидно, що можна з’їхати з глузду, якщо пройти через все те, що йому довелося пройти в такому ранньому віці». Також Ульріх додав, що його захоплює той факт, що Бібер все ще продовжує працювати.

 

Бібер співає пісню Metallica (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: