fbpx
Політика

Львівська “Свобода” обурена призначенням Сала головою області

 Головним завданням Олега Сала на посаді голови Львівської облдержадміністрації буде утримування влади будь-якою ціною, вважає голова львівської облорганізації ВО "Свобода" Ірина Сех.

 Як повідомляє прес – служба об’єднання, І. Сех переконана, що О.Сало "підсилить поліцейські порядки і буде готувати грунт для виборчої компанії (на президентські вибори 2015 року – ІФ)".

 "Олег Сало годиться на цю роль, як ніхто інший, – він пройшов "випробування" 2004 роком. Про його методи репресій, тиску на підприємців і політиків із залученням органів контролю та силових структур ще добре пам’ятають на Львівщині. Саме з такою ж метою партія влади відправила Сало на Львівщину – "навести порядок", як його собі уявляє режим: щоб усі боялись і не сміли не послухатися", – вважає І. Сех.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 Як повідомлялося, у четвер президент України Віктор Янукович звільнив з посади голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука і призначив на цю посаду О.Сала.

 О.Сало очолював обласне управління МВС у Львівській області в 2004 році, і під час "помаранчевої революції" був обвинувачений у численних зловживаннях владою. Генпрокуратура порушила проти нього кримінальні справи за порушення виборчого законодавства і зловживання службовим становищем, і він був оголошений в міжнародний розшук.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 Пізніше кримінальні справи стосовно О.Сала були закриті "у зв’язку з відсутністю в його діях складу злочину".

 У 2010 році він очолював управління МВС у Рівненській області, потім обіймав посаду першого заступника начальника Департаменту громадської безпеки МВС. У 2012 році О.Сало був призначений начальником управління МВС України в Івано-Франківській області.

 За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Читайте також: