fbpx
Футбол

Керівництво “Спартака” обіцяє покарати призвідників безладів на трибунах в Ярославлі

 Керівництво футбольного клубу «Спартак» виступило із заявою щодо інцидентів, що сталися вчора в ході гостьового матчу московської команди проти ярославського «Шинника». У клубі розраховують встановити особи тих, хто був організатором заворушень. Також пообіцяли покарати і того, хто приніс на стадіон прапор з фашистською символікою.

 "На превеликий жаль, кубковий матч між «Шинником» і «Спартаком» був затьмарений. Відбулися інциденти, які ледь не зірвали матч. Найкричущішим з дій людей, які перебували в гостьовому секторі, стала розтяжка з фашистською символікою. З собою на стадіон її пронесли мерзотники і провокатори. Ці люди не мають жодного відношення до вболівальників московського «Спартака»", – свідчить заява керівництва клубу.

 «Це далеко не футбольне хуліганство. Це – кримінал. Подібного роду дії потрібно випалювати розпеченим залізом. У нас немає права заарештовувати і саджати за грати злочинців. Однак ми обіцяємо, що зробимо все від нас залежне, щоб притягнути до відповідальності призвідників заворушень», – коментують ситуацію в клубі.

Поведінка фанатів на стадіоні в Ярославлі (відео):

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: