fbpx
Шоу-бізнес

Дженніфер Гарнер сильно схудла

 Знаменита голлівудська актриса Дженніфер Гарнер розповіла про те, як їй вдалося схуднути заради зйомок у картині «Далласький клуб покупців». На нещастя, через участь в картині таких красенів, як Меттью Макконахі і Джареда Лето, схуднення Дженніфер ніхто не помітив. З’ясувалося, що схуднення акторів куди більше помітні глядачеві, ніж результат старань подружжя Бена Аффлека.

 Днями 41- річна Дженніфер Гарнер побувала на ефірі популярного американського шоу, де розповіла: «Люди тільки й говорили про те, як сильно схудли Джаред і Меттью. Так, вони скинули більше двадцяти кілограмів, але я схудла рівно на стільки ж! Тим не менше, це, мабуть, ніхто не оцінив. Звичайно, частина ваги зникла після народження дитини. Але яка різниця?».

 Далі Дженніфер Гарнер вирішила повідомити цікаві деталі режиму харчування її зіркових колег. Дженніфер сказала: «Джаред просто нічого не їв. Його буквально здувало вітром! Він наче був у стані сну. Звичайно, після слів "Камера! Мотор!" він різко включав свідомість, а потім також впадав у транс». Що ж стосується Метью, то, за словами Гарнер, він споживав лише кілька сотень калорій на добу. Нагадуємо, що заради ролі техаського електрика Меттью Макконахі схуд з 84 до 61 кілограм.

 За матеріалами: The Huffington Post

Читайте також: