fbpx
Політика

Депутати Дагестану вимагають покарання Жириновському

 Сьогодні, 31 жовтня, фракція «Справедливої ​​Росії» у парламенті Дагестану звернулася до прокуратури з вимогою про порушення кримінальної справи стосовно лідера голови ліберал – демократів Володимира Жириновського. Представники фракції звинувачують Жириновського в розпалюванні міжнаціональної ворожнечі. Про це стало відомо зі слів керівника фракції Каміла Давдієва.

 Нагадаємо, що сам інцидент стався минулого тижня. Володимир Жириновський в ефірі передачі «Поєдинок» на телеканалі «Росія 1» виступив з пропозицією контролювати народжуваність на Північному Кавказі для боротьби з тероризмом.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 За словами керівника фракції «Справедлива Росія» в Дагестанському парламенті, депутати також підготували вже і звернення до керівництва країни, в якому вони просять позбавити Володимира Жириновського повноважень віце – спікера. Також вони просять забрати у лідера ліберал – демократів депутатський мандат.

 «Від імені фракції ми направимо в прокуратуру звернення, щоб там вжили відповідних заходів і привернули Володимира Жириновського до кримінальної відповідальності», – прокоментував ситуацію Давдієв.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

Депутати Дагестану і КБР вимагають судити Жириновського (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: