fbpx
Політика

Балога: “Янукович проявив неповагу до суспільства Львівської області”

 Український лідер Віктор Янукович проявив свою неповагу до суспільства Львівської області, своїм рішенням про призначення Олега Сала головою обласної державної адміністрації. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі заявив народний депутат України Віктор Балога. За його словами, той факт, що Янукович не запитав думки суспільства, є неприпустимим.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Кого б наш президент не посилав у Львівську область керувати Західним фронтом, всіх їх місцеве населення не прийме. Я можу вам назвати дві основні причини. Перша – президент зобов’язаний провести обіцяну конституційну реформу, а також надати можливість вибору губернаторів народу», – прокоментував ситуацію Віктор Балога.

 Народний депутата зазначає, що третій президент України Віктор Ющенко перед призначенням губернаторів завжди радився з політичною верхівкою областей.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 «Друга причина – якщо губернатора Львівської області призначають з центру, то обов’язково потрібно це погоджувати з суспільством Львівщини. Як це було раніше при Ющенку», – додав Балога.

 За матеріалами: УНН

 

Читайте також: