fbpx
Політика

Влада Пакистану почала переговори з угрупованням “Талібан”

 Пакистанський прем’єр сьогодні, 31 жовтня, в ході спілкування з британським віце – прем’єром заявив, що його країна почала переговори з пакистанськими талібами. Про це повідомляють в уряді Великобританії.

 Нагадаємо, що пакистанський «Талібан» – це військове угруповання, яке діє незалежно від союзних їм афганських талібів. Пакистанське угруповання домагається створення ісламської держави в Пакистані.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Зазначимо, що керівництво Пакистану протягом довгого періоду намагається домовитися про мирне врегулювання проблеми. Влада країни хоче покласти край рокам боротьби з бойовиками. Своєю чергою, угруповання «Талібан» неодноразово заявляло, що ніяких переговорів не буде. Крім цього, члени пакистанського угруповання попередили, що вони не будуть вести переговори до тих пір, поки армія не звільнить всіх бранців і не покине їх зміцнення.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Зустріч Шаріфа з Клеггом пройшла в лондонському центральному готелі. У ході зустрічі політики торкнулися таких тем, як відносини Пакистану з Індією, а також економічні реформи в Пакистані.

 За матеріалами: lb.ua

Читайте також: