fbpx
Шоу-бізнес

Алла Пугачова і Максим Галкін знайшли няню для своїх дітей

 Новоспечені щасливі батьки Алла Пугачова і Максим Галкін вже знайшли помічниць у вихованні сина Гаррі і дочки Єлизавети.

Новонародженим двойняшкам нещодавно виповнився місяць. І нехай Алла Борисівна присвятила всю себе своїм малюкам, їй все ж знадобилася допомога нянь.

Бізнесвумен Аліна Ределе, подруга Алли Пугачової розповіла: «У кожного з малюків своя кімната і своя няня. З пошуком няні Аллі допомогла сестра Максима Наташа Галкіна і ще одна близька знайома».

Як каже Максим Галкін, Алла Пугачова сама вибирала нянь для своїх дітей, так як він в цей період був зайнятий на зйомках. Максим Галкін зазначив: «Загалом, до цього питання ми дуже відповідально підійшли. Я говорю зараз «ми» маючи на і увазі Аллу. По-перше, Алла краще в цьому розбирається, по-друге, я був на зйомках. А Алла цим дуже щільно займалася протягом останнього місяця вагітності».

Нагадуємо, що діти Алли Пугачової і Максима Галкіна з’явилися на світ в кінці вересня. Сина і дочку народила сурогатна мати, однак малюки є біологічними дітьми зіркової пари. Як виявилося, яйцеклітини були заморожені Аллою Пугачовою ще 11 років тому.

За матеріалами: Viva!

Читайте також: