fbpx
Кінотеатри

Sony зніме англомовну версію “Пророка”

Компанія Sony придбала права на випуск англомовної версії фільму французького режисера Жака Одіара «Пророк». Керівництво Sony впевнене, що тріумфатор Канн -2009, володар двох премій Європейської кіноакадемії, лауреат Лондонського кінофестивалю, володар премії Національної ради кінокритиків США за найкращий фільм іноземною мовою та призу імені Луї Деллюка, а також номінант на "Оскар- 2010" як не можна краще підходить для англомовної аудиторії, тому ремейк може принести непогані дивіденди.
 
Сценаристом англомовного «Пророка» обрано Денніса Ліхейна, відомого американським читачам за такими романами, як «Острів проклятих», «Прощай, дитинко, прощай» і «Таємнича ріка». Продюсувати картину буде Тобі Джаффе, що раніше просував на кіноринку нову версію фільму «Згадати все». Джаффе впевнений, що матеріал «ідеально підходить Ліхейну за стилем».
 
В оригіналі фільму «Пророк» розповідається про 18-річного арабського юнака Маліка, який потрапив у французьку в’язницю. Йому доводиться протистояти корсиканскій мафії, а вийшовши з місць ув’язнення, Малік сам стає «французьким авторитетом».

 

"Пророк". Трейлер (відео):

За матеріалами: film.ru

Читайте також: