fbpx
Кінотеатри

Серіал «Красені» з’явиться на великих екранах

 Як стало відомо, серіал «Красені», який виходив на екрани телевізорів з 2004 по 2011 рік, отримає продовження у вигляді повнометражного фільму. Повідомляється, що виконавці головних ролей, актори Едріан Греньє, Джеррі Феррара, Кевін Конноллі і Кевін Діллон вже близькі до підписання угоди на участь у проекті.

 При цьому актор Джері Фераррі не так давно вже говорив про те, що операція щодо виробництва повнометражного фільму незабаром буде укладена, а сценарій до фільму просто чудовий.

 Передбачається, що бюджет фільму складе близько 30 мільйонів доларів, а його зйомки почнуться в січні. Це обумовлено тим, що актор Джеремі Півен, який також виконав одну з головних ролей у серіалі, в даний час працює над іншим проектом, однак саме в січні у нього з’явиться вільний час для зйомок в повнометражних «Красенях».

 Серіал «Красені» розповідає історію молодого і багатообіцяючого актора Вінса Чейза. На шляху до підкорення Голлівуду йому допомагають його близькі – кращий друг Ерік Мерфі, який працює менеджером, брат Джонні Чейз, агент Арі Голд та колишній друг, а нині водій – Черепаха.

Читайте також: