fbpx
Політика

На доньку Тимошенко продовжують чинити тиск

 Адвокат Євгенії Тимошенко – доньки екс-прем’єра Юлії Тимошенко, повідомив про те, що він обурений останніми протиправними та необгрунтованими рішеннями судів, які призвели до порушення прав його підзахисної.

За його словами, в Дніпропетровській області тривають судові тяжби, мета яких полягає в тому, щоб позбавити Євгенію Тимошенко майна, а також можливості займатися малим бізнесом. Адвокат підкреслив, що це вже далеко не перша спроба, коли у доньки екс-прем’єра намагаються відібрати приміщення, що належить їй та її близьким.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Він нагадав, що ще минулого року у Євгенії Тимошенко намагалися через суд відібрати приміщення у Дніпропетровську, де знаходиться «Варенична», але зловмисникам так нічого і не вдалося досягти, але тепер, через рік, вони повторили спробу.

«І 24 жовтня 2013 року було прийнято рішення на користь управління Фонду державного майна», – розповів адвокат Євгенії Тимошенко Андрій Козак.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

При цьому він стверджує, що вилучення майна здійснюється незаконним способом.

Також Козак розповів, що захист спеціально обмежують у часі для підготовки касаційної скарги, оскільки текст рішення Апеляційного суду від 24 жовтня він отримав лише сьогодні – 30 жовтня.

«Те, що відбувається з Євгенією Тимошенко – черговий приклад вибіркового правосуддя, це знущання над всією сім’єю і спроба натиснути на Юлію Тимошенко», – підкреслив адвокат.

Читайте також: