fbpx
Шоу-бізнес

Лілія Подкопаєва приховувала своє заміжжя

  Знаменита гімнастка Лілія Подкопаєва після розлучення з Тимофієм Нагорним віддала перевагу більше не афішувати своє особисте життя. Правда на багатьох світських заходах Лілія з’являлася із загадковим сивочолим чоловіком, якого всім представляла як друга.

І ось днями стало відомо, що Лілія Подкопаєва протягом декількох років приховувала від громадськості той факт, що вона заміжня. Лілія Подкопаєва вийшла заміж два роки тому за успішного бізнесмена Віктора Костирка, відносини з яким зав’язалися у гімнастки ще в 2009 році.

Подруга Лілії Подкопаєвої повідала про особисте життя знаменитості, сказавши: «Ліля вийшла заміж ще два роки тому – за бізнесмена Віктора Костирка, з яким зійшлася в 2009 -му. Але пам’ятаючи, яким публічним було її весілля з Нагорним, а потім таким же гучним розлучення, коли їх відносини смакувала вся країна, вони з Віктором вирішили розписатися таємно і скромно. Ліля не хотіла, щоб наврочили їх відносини. А з відомих людей, які були у неї на весіллі, Ліля взяла слово не ділитися цим з пресою, але… Це ще дивно, що два роки всі мовчали».

До слова, чоловік Лілії Подкопаєвої є партнером її фонду «Здоров’я поколінь» і володіє кількома ресторанами в центрі української столиці.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: