fbpx
Політика

Аллу Шлапак хочуть призначити заступником голови КМДА з питань місцевого самоврядування – «УДАР»

 Як повідомила прес-служба партії «УДАР», голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов планує призначити своїм заступником з питань місцевого самоврядування Аллу Шлапак, яка раніше була заступником глави фракції «Блоку Леоніда Черновецького» в Київраді.

Наголошується, що відповідне призначення вже було погоджено з комісією Київради з питань місцевого самоврядування і буде винесено на розгляд Київради 13 листопада.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

При цьому в партії нагадали, що ще два роки тому Олександр Попов говорив про те, що робота Черновецького завдала Києву збитків на 70 мільярдів гривень, але тепер він збирається взяти на роботу одного з лідерів команди екс-мера Києва.

Також в «УДАРі» повідомили, що останнім часом у Алли Шлапак досить тісні стосунки з Партією регіонів. Крім того, як повідомили в прес-службі «УДАРу», деякі громадські активісти звинувачують Шлапак в координації дій «тітушок» під Київрадою.

Читайте також: