fbpx
Футбол

Кубок України. Матч «Чорноморець» – «Дніпро» не почався в призначений час

 Дніпропетровський «Дніпро» так і не приїхав до Одеси. Сьогодні, 30 жовтня, о 19:45 за київським часом повинен був початися матч у рамках 1/8 фіналу Кубку України між одеським «Чорноморцем» та дніпропетровським «Дніпром». Однак у призначений час цей поєдинок не почався, а причиною цьому став неприїзд «Дніпра» до Одеси.

 Матч сьогодні, найімовірніше, зіграний не буде. Судячи по картинці, показаній на телеканалі «Футбол», вболівальники зібралися на стадіоні в Одесі, але футболу сьогодні вони не побачать. Унаслідок несприятливих погодних умов літак з делегацією дніпропетровського клубу покружляв над Одесою, але дозволу на посадку не отримав. Щільний туман не дозволив «Дніпру» приземлитися в одеському аеропорту, і в підсумку, як пишуть у ЗМІ, підопічні Хуанде Рамоса повернулися назад до Дніпропетровська. Протягом сьогоднішнього дня повідомлялося, що в міжнародному аеропорту Одеси були скасовані кілька рейсів, а також відбувалися затримки з вильотом літаків.

 Ймовірно, долю матчу «Чорноморець» – «Дніпро» тепер вирішать українські футбольні чиновники. Чи міг «Дніпро» приїхати до Одеси? Напевно, міг, адже крім літаків існують і інші способи пересування з одного міста в інше. Загалом, матч, якого сьогодні чекали всі любителі футболу в Україні, не відбувся.

 Сьогодні вже завершилися кілька поєдинків у рамках 1/8 фіналу Кубку України. Київське «Динамо» з рахунком 4:0 обіграло свердловський «Шахтар», а в Чернігові місцева «Десна» по пенальті переграла запорізький «Металург».

 Вчора, 29 жовтня, донецький «Шахтар» з рахунком 3:0 обіграв «Миколаїв», а матч «Нива» (Тернопіль) – «Арсенал» (Київ) не відбувся через фінансові проблеми столичної команди. На дану хвилину граються два поєдинки. У матчі «Славутич» – «Авангард» рахунок 1:0, а в поєдинку «Тернопіль» – «Ворскла» поки що нічия 1:1.

 О 20:00 у Львові розпочнеться матч «Карпати» – «Металіст».

Читайте також: