fbpx
Футбол

Кубок України. «”Динамо” є “Динамо”, це флагман нашого футболу», – тренер свердловського «Шахтаря»

 Головний тренер свердловського «Шахтаря» Геннадій Сушко прокоментував сьогоднішній матч своєї команди з київським "Динамо". Нагадаємо, що поєдинок пройшов в рамках 1/8 фіналу Кубку України. Команда Блохіна видобула впевнену перемогу з рахунком 4:0.

 «У першому таймі гравці виконали те, про що їх просили: вони зіграли від оборони і шукали при цьому своє щастя в контратаках. Я вважаю, що перший тайм у нас вийшов», – заявив Геннадій Сушко. Дуже хотілося б, додав тренер «Шахтаря», щоб і другий тайм команда провела в такому ж ключі. Однак, підкреслив Геннадій Сушко, у другому таймі київське «Динамо» додало.

 «Клас команд був, як ви розумієте різним, і нам одразу ж стало важче. У результаті ми пропустили гол. В цілому, після перерви ми вже не так суворо відіграли в обороні», – міркує тренер. За його словами, наприкінці матчу «Шахтар» став грати у відкритий футбол. Сушко вважає, що проти таких команд як «Динамо» не можна грати в такому ключі. Після цього «Шахтар» і пропустив від «Динамо». В кінці-кінців, до кінця матчу з киянами команда господарів підсіла фізично.

 «Загалом, за підсумками матчу я скажу так: "Динамо" є "Динамо", це флагман нашого футболу. Ми сьогодні старались як могли», – підсумував Сушко.

 За матеріалами: dynamo.kiev.ua

 

Читайте також: