fbpx
Кінотеатри

Деніел Редкліфф зіграє чемпіона московської Олімпіади

 Британський актор Деніел Редкліфф підписав контракт на зйомки у фільмі Джеймса Уоткінса «Золото» – екранізації роману спортивного журналіста Пета Бутчера «Ідеальна дистанція. Оветт і Кое: рекордне суперництво». «Дорослому Гаррі Поттеру» належить зіграти дворазового олімпійського чемпіона в бігу на 1500 метрів Себастьяна Кое, який, вигравши два «золота» і два «срібла» на Олімпійських іграх, пішов з великого спорту і зосередився на політиці.

 Редкліфф вже має досвід співпраці з Уоткінсом – раніше вони разом працювали над трилером «Жінка в чорному», де акторові довелося виконати головну роль.

 У фільмі «Золото» розповідатиметься про життя Себастьяна Кое до і під час Олімпіади – 80 у Москві. Окремий акцент автор проекту має намір зробити на суперництво легкоатлета з відомим бігуном на середні дистанції Стівом Оветтом. Автор книги стане консультантом фільму, а написати сценарій довірено Саймону Бофою і Вільяму Девісу. Зйомки картини «Золото» розпочнуться навесні наступного року, вони проходитимуть у Великобританії та Росії.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: