fbpx
Політика

Янукович серйозно стурбований рівнем заборгованості по зарплаті в Україні

 Питання ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати працівникам дуже хвилює президента України Віктора Януковича. Він упевнений, що це ганебне явище негайно необхідно викорінювати з української практики.

 «Найперше і головне завдання – ліквідувати або суттєво зменшити масштаби проблем, які дісталися нам у спадок з кризових 90 – х років минулого століття. Йдеться, насамперед, про таке ганебне явище, як заборгованість по заробітній платі», – заявив Віктор Янукович під час урочистих зборів, присвячених Дню працівника соціальної сфери.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 При цьому він додав, що для погашення заборгованості минулих років необхідно впроваджувати нові механізми. Зокрема, реагувати на ситуацію мають представники правоохоронних та контролюючих органів. У той же час в оплаті праці, на думку голови держави, необхідно вирішити питання гендерної нерівності.

 «Світ справедливо звертає увагу України на гендерну нерівність в оплаті праці. Це вразливе для нас питання всіх міжнародних зобов’язань по цілях розвитку тисячоліття», – підкреслив президент.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За матеріалами: president.gov.ua

Читайте також: