fbpx
Економіка

Підписання УА позитивно позначиться на бізнес-кліматі України – П’ятницький

Підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом має як позитивні, так і негативні сторони для України. На це неодноразово звертали увагу вітчизняні політики. Але практично всі вони схиляються до думки, що євроінтеграція – це унікальний шанс модернізувати українську економіку і привести її у відповідність з міжнародними стандартами. Такої ж думки дотримується і уповноважений Кабінету міністрів з питань європейської інтеграції Валерій П’ятницький. За його словами, підписання Угоди про асоціацію дозволить сформувати в Україні комфортні умови для ведення підприємницької діяльності.

«Можна багато говорити про якісь високі матерії, але в зовсім прагматичних речах я думаю, що вона (Угода про асоціацію) буде в першу чергу корисною, тому що дозволить всім разом працювати над реалізацією конкретних завдань. Дуже важливо, що ця угода мобілізує нашу спільну роботу, спільні зусилля для того, щоб створити те, що називається «нормальний бізнес-клімат», – зазначив Валерій П’ятницький.

Однак щоб досягти позитивного результату одного лише бажання недостатньо. Над поліпшенням добробуту країни та її народу необхідно ретельно працювати. Угода про асоціацію – це відмінний базис, але без спільної роботи влади та бізнесу, без лобіювання абсолютно конкретних речей, домогтися поліпшення бізнес-клімату в Україні не вдасться – упевнений Валерій П’ятницький.

За матеріалами: kmu.gov.ua

Читайте також: