fbpx
Політика

Левичев: “Якщо Пономарьов покине партію, то він повинен здати мандат”

 Депутат Державної Думи Ілля Пономарьов, який зібрався покинути ряди партії «Справедлива Росія», повинен здати і депутатський мандат. Про це заявив член президії центральної ради партії Микола Левичев.

Нагадаємо, що сьогодні, 30 жовтня, Ілля Пономарьов, який є членом новосибірського відділення "Справедливої ​​Росії", заявив, що він збирається 1 листопада в Новосибірську написати заяву про вихід з партії. Додамо, що, незважаючи на прагнення покинути партію, Пономарьов не бажає позбавлятися мандата депутата Державної Думи Російської Федерації. За словами депутата, він спільно з колегами планує створити міжфракційну депутатську групу.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

«Людина отримала депутатський мандат строго за партійним списком. Після виходу з партії вона збирається продовжувати працювати в Державній Думі. Це нонсенс для світової політичної практики», – прокоментував ситуацію Микола Левичев в ефірі одного з російських телеканалів. Також він додав, що неодноразово в партії пропонували ввести «імперативний мандат», який передбачає позбавлення мандата тих депутатів, які виходять з партії.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: