fbpx
Політика

Лавров: “Будемо допомагати Греції у боротьбі з кризою”

Росія надасть підтримку зусиллям влади Греції з подолання економічних труднощів. Про це сьогодні, 30 жовтня, заявив міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров в ході свого спілкування з грецьким прем’єр-міністром Антонісом Самарасом.
 
«Ми підтримаємо Грецію в її зусиллях з подолання економічних труднощів. Будемо допомагати всіма можливими шляхами», – прокоментував ситуацію Сергій Лавров. За його словами, допомога з боку Російської Федерації буде як моральною, так і шляхом активізації торговельно-економічних відносин.
 
Глава російського МЗС також відзначив той факт, що протягом 2013 року більше мільйона росіян відвідали Грецію. Сергій Лавров підкреслив, що Москву і Афіни пов’язують виключно дружні стосунки і спільні погляди.
 
Грецький прем’єр зазначив, що двосторонні відносини між Російською Федерацією та Грецією дуже важливі і мають довгу історію.
 
«Нещодавно наш посол в Росії вручив Володимиру Путіну вірчі грамоти. Тоді російський лідер підкреслив той факт, що між нашими державами існують добрі відносини», – заявив грецький політик.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 

Вручення вірчих грамот послами іноземних держав (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: