fbpx
Музика

Джазмени Бутман і Левіновський презентують у Москві новий альбом

Третього листопада в Москві пройде презентація нового альбому "Special Opinion", записаного Миколою Левіновським та Ігорем Бутманом спільно з американськими музикантами. Захід відбудеться в Московському Міжнародному будинку музики.

Вже відомо, що на сцені разом з Бутманом, Левіновським і Московським джазовим оркестром альбом представлятимуть басист Віктор Бейлі, гітарист Девід Фьючінскі і барабанщик Джоел Розенблатт, що спеціально приїхали зі Сполучених Штатів на цей захід.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Альбом "Special Opinion" був записаний на студії в Нью-Йорку в січні 2013 року і в роботі над ним брали участь такі зірки світового джазу, як Randy Brecker, Bill Evans, Tom Kennedy, Mike Stern, Dave Weckl.

Напередодні концерту в ММДМ – другого листопада – Бутман, Левіновський, Московський Джазовий оркестр спільно з трьома американськими музикантами виступлять на сцені клубу Ігоря Бутмана в Москві. А вже 11 листопада в клубі Бутмана виступатимуть "зірки джазу" російського зарубіжжя піаністи – Леонід Пташка (Ізраїль), лауреат конкурсу імені Телоніуса Монка Міша П’ятигорський (США), Федір Левінштейн (Франція), а також Валерій Гроховський (Росія-США).

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: