fbpx
Політика

Григорій Смітюх проти конфліктів з РФ

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Григорій Смітюх вважає, що Україні слід утримуватися від конфліктних ситуацій з Російською Федерацією і замість цього зосередитися на подальшому розвитку дружніх та партнерських відносин.

Як він зазначив, Росія – велика країна, з якою потрібно рахуватися і вести конструктивний діалог. Григорій Смітюх нагадав і про те, що Росія володіє величезними запасами природних ресурсів, в яких також повинна бути зацікавлена ​​і Україна.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Крім того, Росія – це великий ринок для нашої продукції, і ми – і опозиція, і влада – повинні докласти максимальних зусиль для того, щоб знаходити шляхи, як вирішувати конфліктні ситуації, тому що ніколи конфлікти не призводять ні до чого корисного» , – цитує слова нардепа прес-служба Партії регіонів.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

На думку Смітюха, як би там не було, але Україна все одно продовжить активно працювати з Росією. Однак при цьому він закликав не забувати і про те, що необхідно відстоювати власні інтереси.

Читайте також: