fbpx
Футбол

В УЄФА 30 жовтня повинні прийняти рішення в справі Яя Туре і ЦСКА

Сьогодні, 30 жовтня, Європейський футбольний союз може оголосити своє рішення у справі футболіста англійського «Манчестер Сіті» Яя Туре та московського ЦСКА. У російських ЗМІ, з посиланням на «Советский спорт» пишуть про те, що рішення Дисциплінарною комісією УЄФА може бути прийнято сьогодні ввечері, імовірно о 17:00 за європейським часом.

Нагадаємо, що Яя Туре, який представляє «Манчестер Сіті» після матчу його команди в рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів проти московського ЦСКА заявив, що з трибун «Арени Хімки» звучали образи на його адресу. Після заяви Яя Туре в УЄФА на російський клуб завели дисциплінарну справу. Передбачається, що якщо УЄФА прийме аргументи футболіста англійського клубу, то московському ЦСКА може загрожувати грошовий штраф.

Вгадати рішення Європейського футбольного союзу складно. Раніше футбольний клуб ЦСКА вже висловив свою позицію щодо того, що сталося, а президент столичного клубу Євген Гінер висловив упевненість, що те, трапилося є провокацією. Свою думку з приводу заяви Яя Туре висловив і темношкірий нападник столичного ЦСКА Сейду Думбія, підкресливши, що фанати армійців «шумно підтримують команду і намагаються надати максимальний тиск на суперника, але расистських вигуків собі не дозволяють».

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: