fbpx
Шоу-бізнес

ВІА Гра Костянтина Меладзе показала нове вбрання

Переможниці проекту «Хочу в ВІА Гру» Міша Романова, Еріка Герцег та Анастасія Кожевникова, які є новою групою ВІА Гра Костянтина Меладзе, відразу ж після перемоги в шоу приступили до роботи. Солістки колективу вже записали нову пісню, знялися у фотосесії та розпочали роботу над дебютним відео.
 
 Ну а сьогодні на своїй сторінці в соціальній мережі дівчата з групи показали нові сценічні наряди. Відверті костюми здійснили справжнісінький фурор в соціальних мережах. Варто відзначити, що, судячи з вбрання дівчат, Костянтин Меладзе не став змінювати концепцію групи, так як дівчата продовжують експлуатувати сексуальний і зухвалий образ, проте вже в більш елегантному його прояві.
 
 Нагадуємо, що минулого тижня відбувся гала-концерт у російській столиці, на якому і стало відомо, яка ж з двох трійок стала новою народною групою ВІА Гра. За звання нової ВІА Гри боролися трійки: Міша Романова, Еріка Герцег та Анастасія Кожевникова, а також Марія Гончарук, Діана Іваницька та Юлія Лаута. За групу Надії Мейхер (Еріка Герцег, Міша Романова та Анастасія Кожевникова) проголосували 59,04 % глядачів.

 

Міша Романова, Еріка Герцег та Анастасія Кожевникова – Перемир’я (Відео):

Читайте також: