fbpx
Новини світу

Чиновники привітали шахтарів Макіївки з виконанням річного плану

Працівників шахтоуправління ім. С.М.Кірова, яке входить до складу Державного підприємства "Макіїввугілля", з рекордним виконанням річного плану з видобутку вугілля привітав мер міста Макіївка Олександр Мальцев і директор департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації Ігор Низов. Про це УНН повідомили у прес-службі ДП "Макіїввугілля".

О. Мальцев у своєму вітанні зазначив, що успіх підприємства є результатом ударної роботи шахтарів, а також узгоджених дій інженерно-технічних працівників.

"Нехай ця чудова трудова перемога, підтверджує, що у гірників шахтоуправління ім. С. М. Кірова дійсно величезний трудовий потенціал, послужить подальшому зміцненню авторитету шахтарської професії, буде гідним прикладом самовідданої праці і професіоналізму в роботі. Від усієї душі бажаю всьому трудовому колективу шахти безпечної та безаварійної роботи, міцного здоров’я і благополуччя, нових трудових перемог і звершень на благо рідного міста!", – зазначив О. Мальцев.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

І.Низов в листі генерального директора ДП "Макіїввугілля" Михайла Никифора привітав його з трудовим досягненням.

"Завдяки сумлінній роботі колективу гірників, з початку поточного року "на-гора" піднято 533 тис. тонн високоякісного "чорного золота". При цьому приріст до відповідного періоду минулого року склав більше 90 тис. тонн, а це яскраве і гідне свідчення високого рівня професіоналізму та наполегливості в досягненні кращих результатів своєї роботи. Особливо приємно відзначити те, що ви на шістдесят п’ять днів раніше існуючого календаря зустріли свій Новий рік і першими серед колективів шахт ДП "Макіїввугілля" виконали своє річне завдання. Ваша сьогоднішня перемога є належним внеском у розвиток промислового потенціалу області і такою, якою можна по праву пишатися. Нехай ніколи не згасає у ваших серцях вогонь життєвої сили, оптимізму та відданості справі! Прийміть слова щирої вдячності за вашу нелегку шахтарську працю. Висловлюю впевненість, що і надалі колектив шахтоуправління не зупиниться на досягнутому і буде працювати високопродуктивно", – йдеться у вітальному листі І. Низова.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Як раніше повідомляв УНН, 27 жовтня, працівники шахтоуправління ім. С. М. Кірова, яке входить до складу Державного підприємства "Макіїввугілля", достроково виконали план з видобутку вугілля на 2013 рік.

Нагадаємо, за 9 місяців поточного року шахтарі державного підприємства "Макіїввугілля " (Донецька область) здобули 1 млн 652 тис. 668 тонн вугілля і виконали план з видобутку на 101 %, додатково добувши 15 тис. 668 тонн вугілля.
Зокрема, шахта ім. В.Бажанова виконала план на 108,1 %, "Холодна Балка" – на 109.3 %, в/в ім. С.М. Кірова – 119.1 %, ім. Кірова – на 132.9 %.

Джерело: УНН

Читайте також: