fbpx
Кінотеатри

Бенедикт Камбербетч хоче більше зніматися в бойовиках

 Зірка серіалу «Шерлок», актор Бенедикт Камбербетч, створив зі своїми товаришами кінокомпанію SunnyMarch, першою роботою якої стане короткометражна стрічка «Невелика ласка». Головну роль у цьому фільмі виконав сам Камбербетч. Дана картина розповідає історію колишнього солдата на ім’я Уоллес, що б’ється зі злочинцями і своїми внутрішніми демонами.

 Як зізнався Бенедикт Камбербетч, це найжорсткіший фільм, в якому йому доводилося коли-небудь зніматися.

 За його словами, фільм «Невелика ласка» лише початок для їхньої компанії і незабаром вони визначаться з тим, чим же займатимуться далі. Камбербетч запевнив, що SunnyMarch буде займатися різними проектами і протягом кількох місяців вони анонсують свій перший повнометражний фільм.

 «У нас вже є кілька сценаріїв, але паралельно ми придивляємося і до книг, які хотіли б екранізувати», – розповів актор.

 При цьому він додав, що з товаришами хотів би рухатися в напрямку трилерів і бойовиків, але не виключає і роботи над проектами інших жанрів.

 Бенедикт Камбербетч розраховує на те, що, створивши власну компанію, зможе забезпечити собі більше ролей у бойовиках. Він нагадав, що вже грав у фантастичному бойовику «Стартрек», де його герой був генетично зміненим бійцем, проте тепер він хоче роль наближену до реальності.

 «Я буду пробувати все, що ще не пробував. Але мова не тільки про бойовики. Можливо, я знімуся в якійсь романтичній комедії», – додав актор.

Трейлер до фільму «Невелика ласка» (відео):

Читайте також: