fbpx
Політика

Російських льотчиків зустріли у Венесуелі фруктами і ромом

В акваторії Карибського моря і Тихого океану відбулися навчання російської бойової авіації. За повідомленням прес-служби Міністерства оборони Росії, два стратегічні ракетоносці Ту -160 піднявшись з авіабази Енгельс у Саратовській області, здійснили посадку на аеродромі Майкетія у Венесуелі.

З нагоди їх прибуття до Венесуели, міністр оборони цієї країни Кармен Мелендес відвідала аеропорт Майкетія, де зустрілася з екіпажами літаків. Звернувшись до них вона сказала: "Ми раді вітати вас від імені президента республіки Ніколаса Мадуро на нашій гостинній землі. Майбутнє Венесуели тісно пов’язане з Російською Федерацією, яка є нашим стратегічним партнером, і ми пишаємося тим, що сьогодні ви разом з нами".

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Російські військові льотчики подарували міністру Мелендес моделі своїх стратегічних ракетоносців, у відповідь вона вручила їм у подарунок корзини з тропічними фруктами і венесуельським ромом. "Це вам для того, щоб ви як слід відпочили після такої напруженої роботи", – зауважила міністр.

Російських льотчиків зустріли у Венесуелі фруктами і ромом (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: