fbpx
Спорт

Плей-офф ЧС-2014. «Починаємо збирати дані щодо Вороніна і Мілевського», – Фоменко

Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко розповів про підготовку «жовто-синіх» до протистояння в плей-офф ЧС- 2014 зі збірною Франції.

«Вже маємо кілька десятків дисків з матчами французької збірної, почався процес обробки даних: ми все переглянемо і проаналізуємо. А вже потім, вже ближче до цих поєдинків, представимо свої висновки підопічним», – заявив наставник збірної України.

На думку Фоменка, тренерський штаб повинен відштовхуватися від реального стану справ. По-перше, вважає тренер збірної, ще потрібно дожити до середини листопада. По-друге, потрібно буде дивитися на те, в якому стані буде збірна України, в якому стані буде Франція. Йдеться про травми, фізичну і психологічну форму гравців.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Треба працювати, старатися і готуватися – тоді й буде видно», – додав Михайло Фоменко.

Крім того, наставник «жовто-синіх» прокоментував можливе повернення до збірної України Андрія Вороніна та Артема Мілевського.

«Я такий тренер, який не звик відмовлятися від футболістів в принципі. Я розумію, що той гравець, який сьогодні здається непотрібним, вже завтра опиниться на вагу золота – наприклад, через травми всіх його конкурентів. Розумієте? Я повторюю: давайте спочатку доживемо до того часу, поспостерігаємо за розвитком подій і за самими футболістами», – підкреслив Фоменко.

Він нагадав, що раніше тренерський штаб збірної не спостерігав ні за Андрієм Вороніним, ні за Артемом Мілевським. Фоменко прояснив ситуацію щодо цих гравців. Щодо Воронінау, заявив Фоменко, – він нібито завершив кар’єру в українській збірній.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«А щодо другого, тому що… ну, самі розумієте», – повідомив Фоменко про ситуацію з Мілевським.

Крім того, запевнив Фоменко, зараз тренерський штаб починає збирати дані щодо Мілевського і Вороніна.

«Ще щодо Артема Мілевського: ви не поспішайте з висновками, не дуже-то він в Туреччині і "роздає" – як на мене, своєї форми він не набрав», – підсумував наставник збірної.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: