fbpx
Спорт

До старту сочинської Олімпіади залишилося 100 днів

До початку відкриття Олімпіади в Сочі залишилося всього сто днів і з цього приводу в олімпійській столиці та багатьох інших російських містах у вівторок, 29 жовтня, проводитимуться святкові заходи, присвячені відліку 100 днів до початку зимових Олімпійських ігор 2014 року.

О 20:14 за московським часом годинники зворотного відліку, офіційного хронометриста Олімпіади в Сочі, які встановлені в адміністративних центрах восьми федеральних округів Росії, переключиться на позначку "100 днів". 

У Москві урочиста церемонія відбудеться в будівлі ГУМу .

У Сочі встановлять головний символ Ігор – великі олімпійські кільця, які прикрасять фасад відкритого напередодні реконструйованого залізничного вокзалу. Символи Олімпіади з’явиться також відразу в декількох містах, якими буде проходити маршрут естафети олімпійського вогню, це Рязань, Новий Уренгой, Калуга та інші.

У цей же день естафета олімпійського вогню пройде в найзахіднішій точці Росії – Калінінграді, де на центральній площі міста після запалювання чаші олімпійського вогню міста буде встановлений ​​гігантський напис – "100 днів до Ігор" .

До старту сочинської Олімпіади залишилося 100 днів (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: