fbpx
Шоу-бізнес

Група «Браво» до свого 30-річчя представила нову пісню

 Популярна група «Браво» виклала в мережу нову композицію, яка називається «DJ Фантомас». Композиція розміщена на офіційному сайті групи «Браво».

 Вихід нової пісні приурочений до 30-річчя колективу, яке він офіційно відзначить 10 листопада Концерт у клубі Stadium Live. Музику написав соліст групи Євген Хавтан, а текст – Анжей Захаріщев фон Брауш з групи «Оберманекен», який вже раніше працював над кількома піснями з попереднього студійного альбому групи «Браво».

 Раніше музиканти вже викладали в Інтернет кілька треків, які увійдуть до їх нового студійного альбому. Зокрема, в квітня 2013 року група «Браво» представила пісню «Назавжди», а в кінці 2012 року пройшла презентація композиції «На місячне світло».

 Нагадуємо, що на даний момент останнім альбомом групи «Браво» є диск під назвою «Мода», який вийшов у 2011 році. Його характерною особливістю було те, що при записі використовувалися інструменти не молодші 1960- х років випуску.

 Група «Браво» була заснована Євгеном Хавтаном в 1983 році. На даний момент у групи записано 14 номерних альбомів, і колектив працює над 15 – м. Солістами групи в різні роки були Валерій Сюткін, Жанна Агузарова і Роберт Ленц.

Браво – «DJ Фантомас» (Відео):

  За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: