fbpx
Кінотеатри

Юен МакГрегор придивляється до режисерського дебюту Дона Чідла

 Голлівудський актор Дон Чідл вирішив наслідувати приклад своїх колег і також випробувати свої можливості в ролі режисера. Як відомо, перший фільм Дона Чідла буде називатися «Убий трубача» і розповість історію одного з найвпливовіших музикантів минулого сторіччя – Майлза Девіса.

Повідомляється, що до проекту вже почали придивлятися деякі голлівудські знаменитості, серед яких актор Юен МакГрегор, а також актриса Зої Солдана.

Слід зауважити, що Дон Чідл намагається запустити цей проект вже кілька років. При цьому він визнає, що фільм не буде кінобіографією в прямому сенсі цього слова. За його словами, фільм стане скоріше інтерпретацією Девіса, ніж розповіддю про його життя за принципом – народився – одружився – помер.

Передбачається, що Зої Солдана виконає у фільмі роль Сеселія Тайсон, яка один час була заміжня за Майлзом Девісом, а ось на яку роль претендує Юен МакГрегор – невідомо.

Майлз Девіс є знаменитим джазовим музикантом, який протягом усього свого життя боровся з алкогольною та наркотичною залежністю. Він помер у віці 65 років в 1991 році.

Читайте також: