fbpx
Новини світу

Саакашвілі витратив річний президентський фонд і відлетів до Бельгії

До кінця поточного року залишається ще два місяці, а на рахунку президентського фонду Грузії залишилося не більше 3000 доларів, повідомив міністр регіонального розвитку та інфраструктури Давид Нарманія.

Михайло Саакашвілі, що покинув пост президент Грузі, майже повністю витратив кошти на 2013 рік, виділені з державного бюджету. Така ситуація, за словами експертів, не є несподіваною. «Ніхто не сумнівався, що президент Саакашвілі цілком витратить свій фонд. Він знав, що після президентських виборів 27 жовтня його повноваження скоротяться, тому, особливо в передвиборний період, він витратив багато грошей на свої численні закордонні поїздки», – заявив Нарманія.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Сьогодні вночі Михайло Саакашвілі вилетів до Брюсселя. У соціальних мережах з’явилися припущення, що колишній президент Грузії втік з країни, так як про цю поїздку було повідомлено лише сьогодні ближче до полудня. Представники міністерства закордонних справ у відповідь заявили, що вони завчасно дізналися про майбутню подорож Саакашвілі, проте «не були включені до її підготовку».

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: