fbpx
Шоу-бізнес

Група «Час і Скло» презентувала нову пісню

29 жовтня на Русском Радио Позитив і Надя Дорофєєва презентували нову ліричну композицію «Потанцюй зі мною». У прямому ефірі гурт «Час і Скло» розповів про свою нову пісню, яка досить відрізняється від попередніх пісень колективу .
 
 Також Позитив і Надя поділилися враженнями про непрості зйомки кліпу на пісню «Потанцюй зі мною».
 
 Позитив сказав: «Нова пісня вийшла більш серйозною і осмисленою у порівнянні з нашими ранніми синглами. Працюючи з Потапом на студії звукозапису, ми довго думали, яким буде наступний сингл «Час і Скло». В один момент у Потапа народилися слова – першим придуманим рядком став «Я люблю тебе, потанцюй зі мною, ця ніч для нас». Я відразу ж почав підбирати музику, і ми зрозуміли – за стилістикою «Потанцюй зі мною» це саме та довгоочікувана пісня, яку ми давно хотіли подарувати нашим шанувальникам!».
 
 Надя Дорофєєва також підтвердила, що композиція «Потанцюй зі мною» народилася дуже швидко. «На відміну від попередніх робіт «Час і Скло», «Потанцюй зі мною» я досі кожен день слухаю вдома: ця лірична пісня повністю підходить під мій нинішній настрій, при цьому абсолютно не викликає депресії, а відмінно доповнює атмосферу дощової похмурої осені. «Потанцюй зі мною» нагадує про те, що потрібно завжди любити, розуміти і прощати тій людини, яка знаходиться поруч з тобою», – додала Надя.
 
 До слова, вже в листопаді група «Час і Скло» презентує однойменний відеокліп, зйомки якого відбулися 10-11 жовтня. У кліпі Надя і Позитив зіграли пару, яка переживає сварку. Перебуваючи в одній квартирі, ніхто з закоханих не робить першого кроку, і тоді самі стіни підштовхують молодих людей зробити крок один до одного.

 

Час і Скло – Потанцюй зі мною (Аудіо):

  За матеріалами: Продюсерський центр Потапа «MOZGI Entertainment»

Читайте також: