fbpx
Шоу-бізнес

Отар Кушанашвілі підняв руку на Аллу Пугачову

  Відомий журналіст Отар Кушанашвілі розповів всю правду про скандальний інцидент, пов’язаний з Примадонною російської естради.

Отар Кушанашвілі, який славиться своєю бурхливою вдачею і скандалами з зірками, не так давно зробив шокуюче зізнання. В одній з телепередач на каналі СТБ Отар Кушанашвілі відверто розповів, як підняв руку на жінку, причому цією самою жінкою виявилася одна з найвідоміших співачок Росії Алла Борисівна Пугачова.

Отар Кушанашвілі на початку своєї журналістської кар’єри дозволив собі нецензурно образити Примадонну російської естради в прямому ефірі одного ток-шоу. Свою поведінку Отар Кушанашвілі пояснив бажанням запам’ятатися і заробити скандальний імідж. Отар Кушанашвілі розповів: «Я образив її словами на екрані, які зараз не можу повторити. Потім ми зустрілися в клубі. Я і на екрані, і в клубі був п’яний. Вона мене вдарила і я не знайшов нічого кращого, ніж штовхнути її у відповідь».

Потім, за словами журналіста, в його житті почався абсолютний кошмар, адже йому дзвонили з погрозами і били до напівсмерті. З того моменту пройшло чимало часу, однак Отару все ще соромно за свою поведінку.

За матеріалами: showbiz.delfi.ua

Читайте також: