fbpx
Політика

Немає підстав, які б завадили Кличку брати участь у виборах президента – Геращенко

  Народний депутат України від фракції «УДАР» Ірина Геращенко заявила, що в даний час немає ніяких підстав, які б могли перешкодити Віталію Кличку брати участь у президентських виборах у 2015 році. Вона нагадала, що раніше Кличко сам заявив, що не дозволить будь-кому спекулювати на цьому питанні.

«Абсолютно ясно, що заваруха в парламенті відбувалася не тільки навколо Податкового кодексу», – зазначила Ірина Геращенко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За її словами, фракція «УДАР» буде жорстко ставити питання про відповідальність Володимира Рибака, як спікера парламенту, а також глави профільного комітету, які подав сфальсифіковані зміни до Податкового кодексу.

Геращенко підкреслила, що кожен закон, до якого вноситься велика кількість поправок, має обговорюватися у залі.

«Йдеться про тисячі людей, які працюють за кордоном, і яких це стосується», – повідомила депутат.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Також вона звернула увагу на те, що Віталій Кличко є Героєм України, а це звання присвоюють лише тим, хто живе в Україні. Крім того, Геращенко додала, що завдяки Віталію Кличку неодноразово піднімався український прапор, звучав гімн України і люди пишалися своєю країною.

Читайте також: