fbpx
Кінотеатри

“Легенда номер 17” виходить на російський телеекран

Фільм "Легенда номер 17", який навесні і влітку цього року в кінотеатрах подивилися мільйони росіян, знову повертається, цього разу на телеекрани. Глядачі телеканалу "Росія 1" четвертого листопада побачать історію про видатного хокеїста Валерія Харламова і легендарну льодову битву між СРСР і Канадою.

Прем’єра цієї спортивної драми вже названа головною подією нинішнього телесезону. Прем’єра "Легенди номер 17" пройшла на великих екранах з тріумфом, картину подивилися більше чотирьох мільйонів осіб, принісши творцям і прокатникам майже мільярдні збори. Інтерес до льодової битви між СРСР і Канадою, що сталася в 1972 році не міг остудити навіть фантастичний голлівудський фільм "Облівіон" з Томом Крузом.

"Коли о першій або о другій годині ночі люди на останньому сеансі аплодують титрам, знаючи, що в залі немає ні режисера Миколи Лебедєва, ні Данила Козловського, вони аплодують своєму почуттю, своєму задоволенню. Значить, це затребувано", – сказав з приводу успіху "Легенди номер 17" режисер Микита Михалков.

Як очікується, прем’єра "Легенди номер 17" на телеекрані також стане центральною кіноподією цього телесезону і збере біля екранів всіх, хто не встиг подивитися картину в кінотеатрі або знову захоче пережити цю хокейну пригоду.

"Легенда номер 17" виходить на російський телеекран (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: