fbpx
Політика

Бондаренко закликала опозицію до відповідальності

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Олена Бондаренко повідомила, що їх політична сила готова до співпраці з опозицією заради європейського майбутнього, проте останні  не бажають йти назустріч і займаються демагогією.

За її словами, багато представників опозиції вельми красномовні, однак на ділі не настільки активні. Як приклад вона привела депутата «Батьківщини» Сергія Соболєва, який ще не подав жодного законопроекту, а також є одним з найбільших прогульників. Крім того, до найбільших прогульників вона занесла ще одного депутата «Батьківщини» – Андрія Шевченка.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

«Ось пан Шевченко. Я починаю вивчати, скільки ж він пропустив. 36 разів був і 39 пропусків. Тобто пропусків у нього більше, ніж відвідувань », – розповіла Олена Бондаренко.

Також нардеп вважає, що кількість і якість поданих опозицією законопроектів залишають бажати кращого.

«І це ті люди, які ратують на персональне голосування, на персональну відповідальність та активну роботу у Верховній Раді!», – додала Олена Бондаренко.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

Вона нагадала і про те, що опозиція, яка більше всіх «кричить» про необхідність звільнити Тимошенко, так і не подала жодного відповідного законопроекту – їх подали позафракційні депутати.

Щодо Партії регіонів, то, за словами Бондаренко, вони розуміють, що будь-яка їхня ініціатива в цьому питанні буде розкритикована опонентами.

«Тому опозиція повинна запропонувати свій варіант», – підкреслила вона.

Наостанок депутат закликала опозиціонерів проявити відповідальність і навчитися відповідати за свої слова.

Читайте також: