fbpx
Футбол

“Арсенал” і “Тоттенхем” цікавляться гравцем “Динамо”

Англійські футбольні клуби пильно стежать за марокканцем Юнесом Беланда, який виступає за київське «Динамо». Нагадаємо, що 23-річний півзахисник влітку цього року, незважаючи на повідомлення журналістів про інтерес з боку клубів Туманного Альбіону, підписав контракт на п’ять років зі столичним клубом.

Видання Daily Star зазначає, що колись кращий молодий футболіст Ліги 1 Франції у складі клубу «Монпельє» все-таки може опинитися в британській столиці, де за ним уважно стежать «Тоттенхем» та «Арсенал». «Каноніри» одного разу вже купили у «Монпельє» Олів’є Жиру, а тепер вони можуть підписати плеймейкера того чемпіонського складу французів.

Що ж до «Тоттенхема», то наставник команди Андре Віллаш-Боаш бачить в півзахиснику київського клубу ідеальну заміну Рафаелю ван дер Варта, який пішов у німецький «Гамбург».

« Я мрію грати в Англії, але в минулому сезоні, можливо, я не зміг показати свої найкращі якості, щоб привернути увагу великих клубів. Тренер «Динамо» дав мені десятий номер, він підписав мене для цієї ролі. Він сказав, що ми повинні виступити краще, ніж торік», – цитує джерело видання  Беланда.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: