fbpx
Комп'ютерні ігри

The RED: Hydra виграла перший у світі LAN-турнір з авіаційного ММО-екшену World of Warplanes

  27 жовтня о комп’ютерному клубі «Кіберспорт Арена» (Київ) в рамках проведення національного відбіркового турніру World Cyber ​​Games 2013 з дисципліни World of Tanks відбувся перший у світі кібер-турнір за новою грою World of Warplanes. Перший турнір проходив під назвою «Битва за ДнiPRO».

Слід зазначити, що проект World of Warplanes створюється в Україні, і розробники роблять все необхідне для того, щоб гра отримала всі шанси стати новим видом кіберспорту. І перші чемпіони в ній вже визначилися.

Учасники команди The RED: Hydra після проведення фіналу LAN-турніру з дисципліни World of Warplanes отримали повне право гордо величати себе першими в світі переможцями, а отже і кращими гравцями World of Warplanes.

Відзначимо, що LAN-турнір з авіаційного ММО-екшену World of Warplanes проводився завдяки серйозній підтримці – за час відкритого бета-тестування гра зібрала велику армію шанувальників. Яскраві та динамічні повітряні бої припали до смаку гравцям, і перші команди вже готові битися за перевагу в повітрі.

Гліб Гненний, капітан The RED: Hydra, сказав, що час, витрачений на практику, приніс користь – учасники команди, потрапивши на турнір, відразу усвідомили, що для перемоги не потрібно багато зусиль. Гліб Гненний говорить, що основним завданням зараз стає пошук спонсора, адже гра ще зовсім нова, але з’являється все більша і більша кількість шанувальників і вже скоро гра стане дуже популярною. Знайшовши спонсорів, команда зможе прославляти Україну на закордонних турнірах. Гліб зазначив, що гра ще «сира» і потрібно багато чого доопрацювати, але він запевнив, що, на його думку, основні принципи, які в ній закладені, принесуть ММО – екшену World of Warplanes великий успіх.

Читайте також: