fbpx
Новини світу

HTC перейде на бюджетні процесори у своїх смартфонах

 Як повідомляється, тайванська компанія HTC розробила чотирьохетапний план по виходу з кризи, який, як стверджують ЗМІ, вже почав здійснюватися.

 Так, першим етапом плану був перерозподіл обов’язків між топ-менеджерами компанії, про що вже повідомлялося раніше. У рамках реалізації цього етапу, голова HTC Пітер Чоу передав співзасновник і голові правління Шер Вонг частину своїх повноважень.

 Другий етап передбачає перенесення деякої частини виробництва на аутсорсинг, внаслідок чого випуском смартфонів HTC будуть займатися Foxconn і Winstron.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Що ж до третього етапу, то для його виконання компанії доведеться відмовитися від процесорів знаменитої компанії Qualcomm на користь більш бюджетних аналогів від компанії MediaTek. Як очікується, використання таких процесорів в смартфонах середнього і нижчого цінового діапазону дозволить краще конкурувати на ринку з іншими виробниками.

 При цьому компанії Sony і LG вже теж перейшли на ці процесори у своїх бюджетних моделях.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Флагмани HTC, наскільки відомо, будуть, як і раніше, працювати на процесорах Qualcomm, оскільки, за словами Пітера Чоу, з продажами флагманських моделей ніяких проблем немає.

 На четвертому етапі HTC планує переглянути свою стратегію партнерства та розширити співпрацю з іншими компаніями, серед яких китайських стільниковий оператор China Mobile.

Читайте також: