fbpx
Новини світу

Google Nexus 5 покажуть 1 листопада

  Останнім часом з’являється все більше чуток про новий смартфон компанії Google – Nexus 5, проте офіційної дати презентації новинки все ще немає.

 Тим часом, Twitter-акаунт evleaks, який прославився завдяки публікації фотографій, смартфонів, які ще не вийшли, не так давно опублікував фотографії Nexus 5 у двох кольорах – білому і чорному, а також поділився інформацією про дату презентації пристрою.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Інформація про те, що новинка буде представлена ​​в двох кольорах, з’являлася і раніше, проте зараз стало відомо, що біла модель не повністю буде виконана в цьому кольорі – лицьова частина смартфона залишиться чорною.

 Крім того, evleaks написав, що презентація Nexus 5 відбудеться 1 листопада. Враховуючи те, що даний користувач завжди розголошує достовірну інформацію, багато хто повірив йому  і щодо дати презентації.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Якщо ж Nexus 5 дійсно покажуть 1 листопада, то вже в найближчі дні Google повинна буде розіслати запрошення на свій захід.

 Як відомо, Nexus 5 отримає 5 – дюймовий Full HD дисплей, процесор Snapdragon 800, 2 Гб оперативної пам’яті і 8 – мегапіксельну камеру. За виробництво смартфона, як і минулого року, відповідає компанія LG.

Читайте також: