fbpx
Політика

Відділення ЛДПР в Чечні не закриють – Жириновський

 Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський вирішив покласти край чуткам, щодо розпуску відділення ЛДПР в Чечні, запевнивши, що воно продовжить існувати, як і колись.

«У нас там було відділення і буде», – підкреслив депутат.

При цьому він зазначив, що в Чечні його вельми поважають, як і на всьому Кавказі. До того ж, за словами Жириновського, там завжди добре голосували за його політичну силу.

«Питання ніякого немає з нашими регіональними відділеннями. На керівника натиснули. Нехай генеральна прокуратура займається і ФСБ», – додав лідер ЛДПР.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Слід нагадати, що інформацію про розпуск відділення раніше поширив його керівник Адлан Шамсадов, пославшись на висловлювання Жириновського на адресу кавказьких народів. Однак сам Жириновський закликав не ображатися і додав, що питання, щодо міграційної політики, повинні вирішуватися вченими та відповідними спецслужбами.

На думку політика, боротися зі злочинами можна лише шляхом обмеження народжуваності, так як причиною тероризму і воєн саме і є перенаселення однієї території, внаслідок чого люди починають ділити її через нестачу місця.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Єдиний спосіб – вести пропагандистську роботу і жорсткими заходами вести боротьбу з чисельністю населення. Справа не в Кавказі, не в національності, справа в тому, що за останні 60 років йде витіснення росіян з усієї території колишнього СРСР», – заявив Жириновський.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: