fbpx
За кордоном

У Москві продовжують боротися з мігрантами

 Як повідомляється, сьогодні, 28 жовтня, правоохоронні органи Москви почали широкомасштабну операцію на ринку «Садовод», яка спрямована на боротьбу з мігрантами. Відзначається, що вранці автобуси з поліцією прибули на територію ринку, після чого правоохоронці приступили до перевірки документів у продавців.

Примітно, що відразу після появи правоохоронців на ринку, деякі люди поспішно почали залишати його територію. У той же час самі поліцейські досить ввічливо поводяться при спілкуванні з працівниками та перевірці їх документів.

Читайте також:  В Чехії знайшли мертвою 14-річну українку

Слід зазначити, що за останній рік в російській столиці досить активно почали боротися з мігрантами через низку конфліктів, в яких ті брали участь. Зокрема, йдеться про вбивство молодого хлопця Єгора Щербакова в районі Західне Бірюльово уродженцем Азербайджану Орханом Зейналовим, а також напад на правоохоронця на одному з московських ринків.

Читайте також:  У Чехії засудили прокремлівську активістку, яка закликала до "деукраїнізації"

Звернемо увагу, що це вже далеко не перша перевірка ринку «Садовод». У серпні поліція також проводила там операцію, внаслідок чого було затримано близько трьох тисяч осіб, проте більшість з них згодом відпустили.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна 

Читайте також: