fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Львівській області 13-річний хлопчик потрапив до лікарні з алкогольним отруєнням

Розпивання алкогольних напоїв під час святкування дня народження привело до лікарняного ліжка 13-річного хлопчика, повідомили УНН у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

За повідомленням, у Червоноградський міськвідділ міліції надійшло повідомлення з приймального відділення міської лікарні про те, що до них доставлений 13-річний місцевий житель. Хлопець, якого доставила до лікарні мати, був у стані сильного алкогольного сп’яніння.

За словами матері постраждалого, її син пішов святкувати день народження до товариша. Близько 18:00 мати зателефонувала синові з наміром дізнатися, як у нього справи, але на дзвінок відповіли товариші і сказали, що її син пішов. Після ще кількох таких дзвінків, хлопці зізналися, що її син лежить без пам’яті, оскільки він вживав горілку.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

"У ході проведеної перевірки встановлено, що п’ятеро хлопців вирішили відсвяткувати день народження товариша. Як вони повідомили батькам, це свято мало відбутися в піцерії. Однак, як виявилося насправді, іменинник не збирався їх туди вести. Купивши необхідні продукти харчування, пляшку горілки, пиво, а також сигарети, хлопці пішли в район водосховища, де почали розпивати спиртні напої", – йдеться в повідомленні.

При профілактичній бесіді з батьками інших дітей, які були присутні на дні народження, деякі з них ставали на захист своєї дитини, стверджуючи, що їхні діти алкоголь не вживали. У ході перевірки було встановлено, що алкоголь вживали всі діти.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

За таку халатність батьки будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП (ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей – тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Джерело: УНН

Читайте також: