Ужгородські школярі закидали мерію яйцями

 Ужгородські школярі, вимагаючи від влади відкликати розпорядження про скасування осінніх канікул, вийшли на вулиці міста і заблокували рух. Групи дітей з плакатами в руках ходили по пішохідних переходах, скандуючи «Канікули!». Особливо відчайдушні учні влаштували ходу по проїжджій частині вулиці Швабській, деякі навіть зупиняли машини і забиралися на капоти.

 Вдень біля будівлі міської ради на Поштовій площі пройшов мітинг проти скасування осінніх канікул, у якому взяли участь кілька тисяч осіб – школярі та їх батьки. Присутні вимагали, щоб мер Ужгорода Віктор Погорєлов вийшов до них і пояснив, з чим пов’язана відміна канікул. Співробітники міської адміністрації заявили, що градоначальник відсутній, тоді учні закидали будівлю мерії яйцями і туалетним папером, а потім спробували взяти міськраду штурмом. Відповідь учням та їх батькам пообіцяли дати в середу, 30 жовтня. Школярі заявили, що в цей день проведуть нову протестну акцію.

Related Post

 Нагадаємо, губернатор Закарпатської області Олександр Ледида рекомендував всім навчальним закладам приплюсувати осінні канікули до зимових, щоб заощадити витрати на опалення.

Ужгородські школярі закидали мерію яйцями (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment