fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Ужгородські школярі закидали мерію яйцями

 Ужгородські школярі, вимагаючи від влади відкликати розпорядження про скасування осінніх канікул, вийшли на вулиці міста і заблокували рух. Групи дітей з плакатами в руках ходили по пішохідних переходах, скандуючи «Канікули!». Особливо відчайдушні учні влаштували ходу по проїжджій частині вулиці Швабській, деякі навіть зупиняли машини і забиралися на капоти.

 Вдень біля будівлі міської ради на Поштовій площі пройшов мітинг проти скасування осінніх канікул, у якому взяли участь кілька тисяч осіб – школярі та їх батьки. Присутні вимагали, щоб мер Ужгорода Віктор Погорєлов вийшов до них і пояснив, з чим пов’язана відміна канікул. Співробітники міської адміністрації заявили, що градоначальник відсутній, тоді учні закидали будівлю мерії яйцями і туалетним папером, а потім спробували взяти міськраду штурмом. Відповідь учням та їх батькам пообіцяли дати в середу, 30 жовтня. Школярі заявили, що в цей день проведуть нову протестну акцію.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

 Нагадаємо, губернатор Закарпатської області Олександр Ледида рекомендував всім навчальним закладам приплюсувати осінні канікули до зимових, щоб заощадити витрати на опалення.

Ужгородські школярі закидали мерію яйцями (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: