fbpx
Політика

С. Лавров: Майбутнє російсько-грузинських відносин залежить від нової влади Грузії

Глава МЗС Росії Сергій Лавров привітав Грузію з обранням нового президента і сказав, що Росія відкрита до відновлення дипломатичних відносин з грузинською стороною. Про це він сказав під час прес-конференції в Ростові-на-Дону зі своїм українським колегою Леонідом Кожарою, передає УНН.

"Ми вітаємо грузинський народ з цією подією. Щодо оцінки цих виборів у контексті розвитку майбутніх російсько-грузинських відносин, то справа тут за грузинською владою, адже ще має бути сформовано уряд. Були заяви про те, що нинішній прем’єр-міністр збирається піти з цієї посади", – сказав Сергій Лавров про вчорашні вибори в Грузії.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Він сказав, що Росія сподівається на добросусідську політику з боку нової грузинської влади. "Ми бажаємо грузинському народу швидше завершити організаційні питання щодо формування нових органів влади і будемо сподіватися, що на російському напрямку ця влада буде проводити політику дружню і добросусідську", – зазначив міністр.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Він додав, що це стосується і відновлення дипломатичних відносин між державами. "Це стосується і відновлення дипломатичних відносин. Ми зв’язок не розривали, тому будемо чекати заяв з грузинського боку", – додав Лавров.

Джерело: УНН

Читайте також: