fbpx
Кінотеатри

Скарлетт Йоханссон продовжить зйомки у фільмі “Люсі” на Тайвані

Представники тайбейського кінокомітету заявили, що режисер Люк Бессон не має наміру завчасно завершувати зйомки фільму «Люсі», що в даний час проходять на Тайвані. Як і планувалося раніше, знімальна група залишиться в країні на всі 11 днів.
 
Раніше в пресі з’явилася інформація про те, що Люк Бессон вкрай незадоволений поведінкою місцевих фотографів, що заважають нормальному творчому процесу. Зокрема, папарацці налякали виконавицю головної ролі Скарлетт Йоханссон – вони почали стукати у вікна автомобіля, де актриса сиділа в перерві між дублями. Також стало відомо про те, що тайваньські фотографи ледь не спровокували ДТП за участю членів знімальної групи. Багато тайваньські ЗМІ написали, що режисер перериває роботу і повертається до Європи.
 
Продюсерська компанія EuropaCorp, що належить Люку Бесону, підтвердила, що режисер залишиться на Тайбеї до понеділка, 4 листопада.
 
Фільм «Люсі» розповідає про жінку-наркокур’єра (Скарлетт Йоханссон), в кров якої потрапляє речовина, що перетворює її в супержінку. Головна героїня не тільки перестає відчувати біль, але і набуває здатності до телекінезу.

 

Скарлетт Йоханссон у фільмі "Люсі" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: