fbpx
Шоу-бізнес

Ксенія Собчак буде вести шоу на каналах “П’ятниця” і “Перець”

 Ксенія Собчак останнім часом не часто буває на телебаченні, повільно, але вірно починає відстоювати загублені колись позиції. Сьогодні стало відомо відразу про два проекти, в яких має намір взяти участь телеведуча.

 Один з них – нове шоу під назвою «Угода», яке виходитиме на телеканалі «П’ятниця». У ході програми глядачі з регіонів зможуть відправляти в студію свої відеовпитання, а учасники програми будуть укладати з глядачами парі. Ціна питання – одяг, купленей в одному з московських торгових центрів, і грошовий приз. Якщо учасник відповідає на надіслане глядачем питання правильно, весь одяг і грошовий приз дістаються йому. Якщо учасник шоу «Угода» помиляється, одяг відправляється людині, яка поставила питання.  Перший випуск програми відбудеться в неділю, 3 листопада, о 12:30 за московським часом.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 По закінченні ефіру на сайті телеканалу «П’ятниця» відбудеться відкрите глядацьке голосування, за результатами якого буде вирішено, чи відбудеться другий випуск.

 Ще одна програма, ведучою якої стане Ксенія Собчак, – шоу «Машина» на телеканалі «Перець». Головним призом цієї передачі буде автомобіль.

Зйомка шоу "Угода" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: